Friluftsdag!

Idag har skolan friluftsdag. Igår skrattade alla åt Emma och Marie som hade valt aktivitet, men Marie inflikade snabbt att de hade varit nere och suddat ut sina namn ifrån listorna.. Undra hur många treor som kommer på friluftsdagen, vi får ju inte sämre betyg i något ämne utan kan max på frånvara en dag och vem bryr sig?

Idag skall jag istället plugga fysik inför provet i morgon, Fysik B - Mekanik. Huu.

Borde ringa till Herrljungas ålderdomshem också, för jag skall spela in lite barndomshistorier till min Svenska C uppsats som tydligen skall vara klar nästa fredag, herregud.

I tisdags kväll ringde Mattias mig och sa att han var uttråkad. Han ville åka och hälsa på Emma för han hade aldrig varit hemma hos henne. Så vi tog med en film och chips och började bilresan ut till Od.
Mattias hade inte riktigt fattat hur långt det var ut till Od och att jag dessutom valde fel väg gjorde ju inte resan kortare. Dessutom körde Mattias så långsamt det gick. Men ok, det var dimmigt och han kunde inte vägen, så jag förlät honom. Men när vi äntligen kom ut på 90 vägen så hamnade en bil bakom oss. Då tyckte Mattias att han skulle testa hur långsamt han kunde köra innan den andra föraren körde om. Han körde i 60 och bilen körde fortfarande inte om. Jag är rätt säker på att det var för att Mattias vinglade så förbannat när han hela tiden skulle snegla i sidobackspegeln.
Tillslut kom vi i alla fall fram och hade en mycket trevlig filmkväll hos Emma.

Nu är det bannemig dags för frukost: Gröt och rostade mackor med smör och ost! mm

HEJ

Röj Rekord

NYTT REKORD. HAHAHAHA.
83 sekunder!



Igår kom polisen när jag blev skjutsad på cykel. Ni vet hur rädd jag är för polisen. Men de tittade bara strängt och pekade så flög jag av cykeln, huuu.

Nu måste jag hem och elda innan det slocknar.

Aldrig

Säg inte att jag inte försöker komma i tid. Hur förbannat kul är det att det aldrig går. Nu är jag redan sen, jag orkar inte stressa mer. Jag behöver en lång semester.

En himla massa skolarbeten

Det tar aldrig slut. Men jag vet att snart kommer inga fler läxor och då måste jag vara klar med allt. Jag vet inte hur jag skall göra. Jag kan inte börja. Det går inte..

Är hungrig.


Yäh

Haha. Idag har jag varit eggad. Inte på något speciellt utan i största allmänhet.

Kom en halvtimma försent och inledde en hetsig diskussion men min obrukbara studievägledare (Gabba säger att jag måste förklara att obrukbar syftar på värdelös och inte på att hon är i klimakteriet). Hon är galen i vilket fall och försöker få alla elever att söka vidare i höst utan att själv veta varför. Skolans regler ändras så att de som vill läsa upp kurser hamnar i en speciell grupp, men eftersom vi inte hinner läsa upp innan hösten så kvittar det om vi söker nu eller senare..

Nu har jag suttit här och spelat röj igen i flera timmar. Gabba har sökt jobb. Vi kom fram till att hon kan tala Engelska flytande och att hon kan grunderna i franska och italienska. Jag föreslog att hon skulle lägga till Danska "I berusat tillstånd", vilket hon glatt höll med om att hon borde göra men tillsist inte gjorde.

I lördags hade animalplanet orm special och om det var något jag lärde mig så var det att Asutin Stevens är den mest eggade och eggande ormjägaren i hela världen. Hans dokumentärer är ihopklippta som actionfilmer och han är nära döden ca fem gånger i varje program. Mina favoritscener är när han befinner sig nära vattnet och ser en orm i vattnet och skriker "En orm" varefter han slänger sig ner i vattnet på ormen och efter några klipp kommer upp ur vattnet, kippandes efter andan men med ormen i ett stadigt grepp.
http://www.youtube.com/watch?v=VaJDux6aQjs&feature=related

Skall redigera lite bilder innan jag går hem och nästa gång 00 ringer så lovar jag att svara, om det så är mitt i Björns matteprov!

HÖRS.

Lov slut

Vad i hela världen var det som hände? Lovet är slut. Jag har inte pluggat någonting, försökte en gång, det gick inte bra. I morgon skall jag plugga.

Har tittat på Australia idag med Andreas! De snackade om Walkabout i princip hela tiden, underbart, jag ska göra en walkabout. Stakars Andreas var så trött att han inte orkade hålla ögonen öppna när vi sa hejdå, men så går det när man inte sover på nätterna som Andreas tydligen inte gjorde igår.

Jag och Emma var i gbg igår med Mattias och Niclas, en mycket trevlig kväll. Mattias och jag värmde upp det tomma dansgolvet och så fort det kom in en ny tjej på stället så var han där och dansade lite för henne. Tjejerna såg både roade och en aning förnärmade ut när han sekunden efter sin inledande hälsningsdans snurrade vidare till nästa tjej på dansgolvet. Ett tag låg han på golvet. Han berättade efteråt att poängen var att jag skulle knäppa med fingrarna så att han skulle leva igen, synd att jag inte förstod det.
Jag började göra de vanliga danserna så som "klippa gräset", "fiska", "stor boll och liten boll". Mattias kontrade med en lång serie av avancerade dansmoves som skulle visualiera hur han gick och handlade med en kundvagn, betalade i kassan, plockade in matvarorna i kylskåpet och tillsist blev hungrig och tillagade mat som han sedan åt upp. Jag var mycket imponerad av Mattias danser.
Emma och Niclas satt undertiden och pratade, Niclas påstod att han mådde dåligt men erkände senare att det delvis berodde på att han hatade att dansa. Men visst dansade han en stund!
När jag och Mattias dansat ensamma i en kvart började andra danssugna partymänniskor att göra oss sällskap och tillslut var det så mycket folk att det inte gick att dansa alls. "Nu är det för mycket folk och det är synd, för jag kan inte göra mina moves", sa Mattias.
Mattias raggade på en söt blond tjej med öppningsfrasen "Jag har raggat på säkert 300 tjejer här i kväll men du är den absolut snyggaste", och han var helt säker på att hon skulle ringa honom.

När vi kommit hem och somnat så ringer nummer "00", eniro kunde inte svara på vad 00 betydde men jag har fått veta att det var Australien som ringde. (jag svarade inte för jag var för trött eller inte riktigt fattade att det ringde) Ha!

Nu ska jag äta lite nötter och lösa korsord. God natt!

Fot ont

Idag har jag gått som bara den. Men inte har jag ens sett skymten av en klänning som skulle duga som min balklänning. SUCK. Alla sa att vi var för tidigt ute, vi som trodde att vi var sena.

Johanna fotades på en studio i gbg som sminkar upp och tar lite foton på kunderna gratis och sedan säljer bilderna dyrt. Tyvär var det hela en bluff, de sminkade lite halvhjärtat och lät alla göra exakt samma poser.

Tänk vad man hade kunnat tjäna på det, att öppna en salong som fotar. Kostnad för kamera, hyra, smink och löner är det enda som känns sedan kan man håva in tusenlapparna på att sälja oframkallade bilder. Ha!

Don't give up on a dream - Placebo

Sitter här och maxar högtalarna med lite Placebo. Underbart

Det snöar! Det har snöat hela dagen, tror jag, har inte sett efter. Jag har bara legat/suttit inomhus. Har försökt plugga vilket inte gick särskillt bra så istället satt jag och löste korsors innan jag somnade en stund.

Emma var här i går och vi skulle fota lite. Vi bygger helt enkelt upp en hel studio i vardagsrummen eller växthuset och tar kort på varandra. Den här gången gick det inte särskillt bra. Jag var alldeles för munter och Emma var för ful (tyckte hon).
Men några roliga bilder blev det och när jag redigerat dem kan jag visa några av dem här.

På kvällen kom Gabba också och vi gjorde ägg- och räkmackor och tittade på film. En skräckfilm blev det men om den var särskillt skrämmande vet jag inte direkt, mer spännande. Gabba som lovade att sitta uppe och titta på It's always sunny in Philadelphia med mig somnade redan vid elva. Jag och Emma satt uppe till tre och läste en massa roliga berättelser på tjuvlyssnat.se. Så ni kan förstå att jag varit rätt trött idag.

I morgon är det dags att leta balklänning i Gbg. huhu. Nu skall jag till Andreas.


En sådan klänning vill jag ha..


HEJDÅ

Kväll

Vilken dag. Jag har städat och spelat onlinespel heeeela tiden.

Jag skall nu göra en stor räksmörgås och ladda upp filmerna ifrån Italien. Om någon är så  bra som jag minns dem så kommer den upp här. Haha.

Andreas hälsar att han skall dansa under krattan i morgon och Mattias tror att han skall kunna para ihop Emma med en av sina kompisar, varför försöker folk alltid para ihop Emma med killar?

I morgon måste jag göra något vettigt!

HEJ

Se!

Idag skulle Andreas Berg dansa limbo under min systers kratta på strängbetong. Tror ni att han gjorde det? NEJ han fegade ur. Totalt.

Höhöhö.

Melodifestivalen

Jag försöker att undvika melodifestivalen så gott det går, för den blir ju bara värre och värre. Men idag när jag vaknade och beslutade mig för att sitta en stund vid TV:n så var det självklart dags för en repris på melodifestivalen. I år har de gjort tävlingen ännu mer avancerad och förvirrande och allt går ut på att få folk att rösta fler gånger.

Varför skall allting styras av pengar pengar pengar. Orka att det skall vara melodifestivalshysteri i flera veckor frammåt. Ännu värre är det egentligen att nästan alla låtar kommer in på hitlistorna och börjar spelas i radio så att man i flera månader efter det här skit jippot inte kan slippa ifrån musiken.

Färdigklagat.

Dags för en grötfrukost och sedan skall jag starta spotify och städa här på riktigt (damma och damsuga).

ÄKT

Lov-söndag

HA. Visst är alltid söndagarna de värsta dagarna. Dagen innan skolan då man är ledig men måste ta det lugnt för att vara utvilad till mådagen. Lov söndagar är i alla fall inte alls så dåliga.

Idag har jag sovit ut ordentligt och sedan studdsat upp ur sängen pigg som en mört och städat (vikt ihop mina kläder). Nu sitter jag här mätt som en plätt efter en stadig gröt/juice/rostadmacka frukost.

Måste poängtera att jag fick in två hurtiga ordspråk i ovanstående stycke, det ni!

Dessutom är mina händer nu mera lika lena och mjuka som alla vanliga händer är FÖR jag har äntligen hittat en hudkräm som fungerar.

Fler goda nyheter.
Jag har varit själv hemma hela min vakna tid. Vet inte vart mamma och Johanna är. Nu skall jag dock klä på mig något mer anständigt och ta en promenad fram till stationen och hämta min bortglömda cykel, den stackarn är säkert vandaliserad. Sen skall jag till Andreas en sväng.

Kimms lägenhet var jättefin och nu skall vi starta ett nytt band, nummer femhundrasjuttioelva i ordningen. Det jobbigaste är ju att de ska ha nya namn allihop.

HEJDÅ.

Inlfyttningsfest för Kimm!

Kimm har äntligen, mot alla odds lyckats hitta en lägenhet som han får lov att hyra. Nu skall jag och min syster dit för att fira detta med halva Herrljunga. Min syster är extra glad för att hon skall få ett flak öl av Kimm som tack för att hon hjälpt honom så bra på jobbet. Det flaket skall hon spara till Hultsfred i Juli. I ca fem månader skall flaket stå och smala damm.

HEJ

Sparpengarna

Har tänkt så mycket på sparpengarna. Jobba, spara, jobba, spara. Dock har de börjat att ta slut.

Vad skall jag med sparade pengar till. Jag skall snart börja jobba. Nu skall jag spendera dem. Letar en restersa åt mig själv..



Citat:
M - "Så här skulle man ha det varje natt, en tjej på var sida."
L - "Ja fast du hade väl föredragit två nakna tjejer."
M - "För mig är du alltid naken Linda."