Tunisien

Det sista plugget innan Tunisien. Idag skall Projektarbetet vara klart och en MVG-komplettering i Samhällskunskap. Sedan är det bara att packa och sova lite. Klockan 03.15 skall jag befinna mig på statoil i Vårgårda. Sedan bär det av..

EXTAS.

Typiskt

Här har jag skrutit för alla, till och med i min blogg, om mina nya skor.

Så får jag dem inte.

SUCK

Tre dagar till Tunisien i alla fall..

Typiskt

Här har jag skrutit för alla, till och med i min blogg, om mina nya skor.

Så får jag dem inte.

SUCK

Tre dagar till Tunisien i alla fall..

Usch

Sanningen är hård. Jag har inget att berätta. Jag CADdar och lyssnar på Pang Prego. Tunisien på söndag.


Jag och kära klasskompisen Ivan på klassens grillkväll i fredags. TE3 är bäst!

Fredag kväll

Freda' kväll vilken härlig kväll freda' kväll när du å ja får va tillsammans.

Haha, den låten körde vi alltid på CAD lektionerna med Jan. Då visste man att det snart var fredag.

Ikväll var det klassfest. Det var så sorgligt. Folk höll tal och berättade om hur kul de haft med klassen och Mattsson hade värsta talet om att vi var en av hans bästa klasser någonsin. Sedan grillade vi och hade frågesport och lärde oss dansa vals också. På vägen hem blev jag så äckligt medveten om att det snart är slut. Människor som jag träffat nästan varje dag i tre år. Det här är hundra gånger värre än i nian, för i nian var min klass skitdålig. Men den här klassen är helt underbar!

Simon hade köpt ett kinderägg och det första Tobbe gjorde var att doppa leksaken i chipsdippen. Sandberg berättade historier om när han varit i danmark och sprungit runt på strippklubbar och Rahm gav oss lite för mycket information när han sa att "strippor kan skrika som fan". Ivan fick veta att vinet han drack var alkoholfritt. Han hade fått det i födelsedagspresent av en kompis. Richard och Malin dansade vals som aldrig förr. Jag fick min första kram av Simon S. Vi tittade på skolkort från ettan och konstaterade att Simon P gått från att vara lite knubbig till att bli värsta biffen. Sandberg och Rahm skrattade i nästan fem minuter åt Philips långhåriga frisyr på skolkortet. Vi disskuterade hur vi skulle åka på studenten och alla var för att hyra in SP-elever som dragåsnor. Ja det var väldigt kul i alla fall..


BTW. det var Emmas parfym. Jag visste väl det.

Blir tokig!

Mamma tvingade med mig in i en parfymaffär för att jag inte skulle glömma bort att hon önskar sig en parfym i födelsedagspresent.
..som om jag skulle kunna glömma det. När jag frågade henne vad hon ville ha sa hon något i stil med: En ny parfym, en parfym och en ny parfym. En ny parfym också.. och en ny parfym.

I alla fall! Jag provade en förbannad parfym och nu har det visat sig att någon som jag umgås med måste ha samma parfym. Jag blir helt tokig! Det enda jag kan göra är att försöka komma på vem jag luktar som. Så hjälp mig nu snälla. Det är någon Beckham parfym i en lila fyrkantig flaska. VEM ANVÄNDER DEN.

Är det Marie eller Emma? Jag tror att det är Emma..

ni fattar inte hur jobbigt jag har det.

Var är jag

För er som undrar. Jag är hemma och, just det, pluggar. HAHA, ironiskt va, att jag gör något så otippat.

I tisdags hoppade min lärare till när han såg mig och bad att få hälsa på den nya eleven, som skulle vara jag då.

Men tji får ni för idag mailar jag in minst TVÅ arbeten :D


HEJ

Smala ben

HEJ
 
Jag är stressad, pluggar, äter godis och spelar TV-spel precis som vanligt. Mitt hus ser ut som en svinstia. Jag är nog ett litet svin. Ett mycket sött och trevligt så klart men fy vilket litet svin.

Det bästa med att duscha på morgonen är att man fortfarande sover när man sätter på varmvattnet. När det sedan börja ånga och huden blir röd för att vattnet är så varmt då drar man en djup suck och spanar in sitt blöta hår i badrumsspegeln. Det är något visst med att vara lättroad, man har aldrig tråkigt. Jag kan stå och hälsa på mig själv i spegeln i flera minuter. Ni vet, nicka sådär häftigt och blinka lite till mig själv. ÖH, det kanske är en av anledningarna till att jag kommer försent?
Viktigt att poängtera, jag kom i tid i morse.

Vi var i Malmö i helgen hela tjejgänget ett fasligt partaj. Linn skulle lämna en häst nere i Skåne och därför tog det endast 6,5 timmar att köra dit, hurra. Jag gick upp kvart över fyra på morgonen. Det var kalabalik i bilen. Vi var för trötta. Vi läste erotiska noveller för varandra och Cissi skrek varje gång ordet Penis nämndes. När hon läste cencurerade hon penis med ett "piip" och när vi andra läste bad hon oss att säga peter-niklas. Det var förbannat kul i alla fall. Men synd om Linn som tvingades vara vaken och höra på alla skrik. Haha



Så såg jag ut för något år sedan

Valborg

Ja igår var det sannerligen fest i Herrljunga. Folk söp och stöp, som folk i Herrljunga alltid gör när de skall roa sig. Ett stort antal människor hade haft betydligt roligare om de inte satsat fullt så stort på att bli, som vi säger här, "helt knock".

Själv höll jag mig på en rimlig nivå, tappade inte bort något eller någon och hade en riktigt trevlig kväll med vänner.

Dagens höjdpunkt var självklart när jag fick med mig pappa till Jämnesjön för att ta årets premiärdopp. Det var underbart!

Ikväll skall vara en lugn kväll och i morgon bär det av till Malmö! Gött skall det bli.

VI HÖRS