Kemi!

Nu har jag sovit, löst korsord och ätit godis. Dags att ta upp kemiböckerna och ladda inför det tredje kemiprovet på en vecka! Pappa skall hjälpa mig som tur är.

Sitter och tittar lite på Erik och Mackan och väntar på pappa. De är verkligen helt galna!

Jag och mina syskon får alltid ett paket varje advent som "tomtens nissar" har lagt i våra skor. I dag fick vi träskor! Haha. Det roligaste är att Lollo funderade på att gå till kärven i träskor igår.

Första december i morgon! Underbart.

Dagen efter

Vann inte korprocken igår! Riktigt synd, tråkigt. Strängen vann, vilket går att acceptera. Hade i alla fall hur kul som hellst på scen. Vilket drag! Massor med vänner och supportrar som skrek, knuffades och hoppade. Ville vinna mest för att få stå på scenen en gång till.

Kärven var full av människor igår.

Gick på efterfest hos Pierre vilket, som alltid när Johan är med, resulterade i någon sjuk pratlek. Den här gången körde Johan igång en egen version av "Vem vill bli millionär". Jag skrattade så att jag hade ont i käken.

Totte låg på golvet och kved och Berg låste in sig på toaletten och somnade.

Jag och Lollo ville gå hem vid fyra men Johan och Totte ville att vi skulle stanna och skratta en halvtimma till. Vi brottade ner Totte för att få tag i Lollos mobil som det senare visade sig att Johan hade. Vi eldade lite på Tottes sko.

Somande med en gång när vi kom hem vid klockan 05.15.

Jobb och finalkväll

Har precis kommit hem ifrån jobbet och hunnit prata lite med pappa, äta och slappna av. Har jobbat sedan klockan åtta i morse och är helt slut! Har varit massor med folk och handlat idag. Herrljungas luciakandidater var inne och sjöng två gånger och en man i utklädd till tomte kom in och ropade god jul.

Nu skall jag snart sova en stund och sedan kommer Lollo. Hon hänger med och tittar på vårt soundcheck inför tävlingen ikväll. Jag hoppas att vi vinner! Men det är stenhård konkurans.

Ser ialla fall fram emot en riktig fest kväll!

Lång skoldag

Då var skoldagen äntligen avklarad!

Kom i tid i morse och hade gjort läxan. Otroligt. Maria berömde mig inför hela klassen och sa att hon var stolt.

Hade fysiklektion med laboration! Jag och Cissi monterade vagnar på en luftkuddebana och hade en massa strul med miniräknarna.

På matten fick jag gjort endel i alla fall, snart nationellt prov så jag måste plugga massor!

Hade naturkunskap, jag tror att provet gick bra. Fick sluta en timma tidigare och utnyttjade tiden till att måla på mina ettiketter. Mattsson skrattade åt mig när jag sa att jag inte skulle hinna färdigt innan klockan tre, "Vad har du gjort hela veckan egentligen?". Pluggat!

Simon kom in i klassrummet och ropade att han letat efter mig i 45 minuter. Jag satt själv i ett nästan helt nedsläckt klassrum och färglade mina ettiketter. Vi gick igenom vår muntliga presentation i Engelska C.

Jag var jättehungrig och försökte få Simon att följa med mig och köpa mat men han vägrade. Så jag kom i tid även till Engelskalektionen.

Hade muntlig redovisning som gick sådär. Tittade på film och åt godis. Elvira låtsades dricka oboy.

Sedan gick jag tillbaka för att måla klart mina ettiketter, ett fruktansvärt pill, men nu är de klara! Hurra!
Kanske lägger in en bild på dem senare.

Skall nu skriva en faktatext i Svenska B om skräck..
får se vad som händer ikväll.


Kemiprov, luciaövning och SIXTEN-möte

Hade mycket att göra idag, hann knappt med allt! Hann inte med allt. Den muntliga redovisningen i Engelska C fick vänta tills i morgon, jag var tvungen att gå på luciaövning! Sjöng jullåtar samtidigt som jag åt en ägg och räkmacka till lunch. Tur att min engelskalärare Tore är så snäll. Synd om Simon bara som absolut inte ville skjuta upp redovisningen.

Hade kemiprov. Gjorde fula grimaser till Thomas som till svar låtsades klia sig mellan ögonbrynen men i själva verket visade långfingret.

Skyndade hem för att byta om och tog tåget till Borås. Var på första SIXTEN-mötet. Kan berätta mer om vad SIXTEN är en annan gång, men det verkar riktigt kul! Passade på att plugga naturkunskap inför provet i morgon.

Måste rita klart mina etiketter till designlektionen, skriva en inledning på ett arbete om skräck i Svenska B, förbereda min muntliga presentation bättre och plugga mer på naturkunskapsprovet.. tills i MORGON! Hjälp.

Företagsrocken, final på lördag. Det kommer att bli perfekt!

Patio, Londrina, Brasilien
Fick den här bilden av Gui, från en av våra eftefester på Patio
(Londrina, Brasilien). Gillar den för att jag ser trött ut och för
att man kan se mitt V.I.P band ifrån Escritorio!