Tisdag - Skoltrött

Idag var jag mycket skoltrött

Kom i tid till skolan men hade glömt att skicka in programmerings uppgifterna. Gjorde klart dem på lektionen och skickade in dem. Tog en liten rast och träffade alla mina roliga vänner i NV. Cissi är as eggad på min idé om barnkalas och det blir nog av lite längre fram i vår. NV håller på med ett projekt så de sitter mest vid datorer så att jag kan störa dem :D
Gick tillbaka till programmeringen efter 20min och spelade lite lätt.
Andra lektionen var GKO, jag var laddad och hade bestämt mig för att verkligen bli klar me några uppgifter. Först funkade inte skrivaren så jag tog en liten rast. När jag kom tillbaka var Mattsson borta, skrivaren funkade men det fanns inget lim! Jag tog en liten rast igen och fortsatte att störa mina kära NV:are Jag, Gabba och Marie pratade lite ICA. Sen kom Simon och fjantade runt lite. Tillbaka till lektionen och spelade en halvtimma.. men jag blev faktiskt klar med ett inbjudningskort :)
Tredje lektionen var engelska och då var jag faktiskt närvarande även om jag spelade lite tetris på miniräknaren.
Efter engelskan satt jag i caféterian med Sebbe, Simon, Robin och Richard. När mattediskret lektionen började så gick Richard men jag och Robin var coola och satt kvar. När det gått en kvart på lektionen så fick jag dåligt samvete eftersom vi ska ha prov nästa vecka och jag inte kan allt än.. så då gick vi också på lektion. Jan reagerade inte så mycket, det gör han aldrig, men jag tror att han tänkte en del. Jag släntrade lite in och ut ifrån salen och pratade med Gabba. Tillslut var skolan över och jag åkte hem.

Måndag - Skolan igen

Tillbaka i skolan efter ett riktigt lyckat lov! Hade en rolig idrottslektion där vi spelade topsboll, fotboll och volleyboll. Min klass är fantastisk att ha idrott med.
Hade fysik med Jan banan, värmelära. Det absolut roligaste kapitlet hittills och det jag kan bäst sedan innan :)
Hade matte med Björn. Eftersom NV har temavecka så var det bara vi fem teknikare som hade matte. Björn försökte förklara en massa saker och Robin fattade hur trögt som hellst, riktigt rolig lektion. Eftersom jag var hungrig gick jag mitt i matten för att äta pizza.
Gabba hängde med och efter att ha besökt alla herrljungas bankomater (tre stycken) visade det sig att jag knappt hade några pengar alls. Jag hade 70kr kvar för den här månaden närmare bestämt och 65 av dem gick till min och Gabbas pizza :D
Jag och Gabba satt och pratade en massa och tillslut kom vi på att vi skulle ha kemi. Vi fick gå ganska snabbt och kom bara en kvart för sent. Hansson var lite tjurig men som tur är är jag och Gabba i princip genier så vi kunde arbeta ikapp de andra.
Vi satt och tjata som galningar och planerade både barnkalas, Elvira fest och skumparty. Härligt! Simon blev lite tjurig och sa att han och Jack inte alls skulle åka med mig och Marie i vår limonsin på balen. Han påstod att han tänkte åka ford.

Första dagen det här året som jag har kunnat cykla utan vantar hem ifrån skolan, Vår

Sportlovet - Recensionen

Fredag

Hade bara två lektioner dagen till ära. Fysik klockan 8.15 och matte klockan 14.55
Oturligt nog så vaknade jag vid tio av att Richard ringde mig. Jag blev livrädd och började stammande ursäkta mig för Richard. Richard förklarade att han inte heller var i skolan så jag kunde vara lugn.

Jag gick upp och gjorde mig i ordning men fick veta att mormor var på gång. Jag valde att inte åka till skolan i tid och plugga utan jag hjälpte min tillfälligt invalida mamma medan vi väntade på mormor. Min mormor är kung! Hon har fött 13 barn och kan baka hur mycket bullar och kakor som helst.

Efter mormors ankomst så åkte jag till skolan för att plugga lite. Det slutade med att jag satt och spelade online-spel i ett par timmar (helt meningslöst!).

Mattelektionen var den oseriösaste på länge och jag och Gabba släntrade iväg för att se om vilorummet var ledigt. Vilorummet var tyvärr låst så jag byggde en säng av stolar och la mig där ett tag. Sedan blev jag rädd för att Björn skulle bli arg så vi gick tillbaka. När vi kommer tillbaka så är Emma och Marie borta. De hade gått en sväng till apoteket och Emma hade lämnat sin plattång på bland matteböckerna. När de kom tillbaka så sminkade de sig resten av lektionen.. Björn verkade lite stött.

Efter skolan så tog vi tåget till Gbg för att titta på bio. Vi såg Juno som var helt ok! Tåget hem ifrån Gbg så pratade vi något så otroligt, jag fick in några goa dissar på både Gabba och Lollo. Rollator modet är på gång.

Lördag

Jag och Carro hade redan planerat att vi skulle hitta på något. Carro anlände på eftermiddagen ca en timma senare än var hon sagt. Förklaringen var att hon stått på cykelbanan en timme och snackat med Daniel. Vi snackade och laddade inför kvällens pokermatch. Det var jag, Carro, Lollo, Sebbe, Simon och Robin som spelade och ganska snart blev spelet oseriöst när jag skulle bluffa och gick all in på 7, 3. Jag var övertygad om att ingen skulle våga gå med för jag hade mest marker men Simon den spjuvern gjorde mig besviken och tog nästan alla mina marker!

Lollo berättade att vi var mycket eftertraktade just den här kvällen och bjudna på fest i Vårgårda. Vi tog sena tåget dit och när konduktören sa att det inte fanns något att göra i Vårgårda så sa Carro att där fanns söta pojkar. En stund senare när tåget rullade in i Vårgårda så hör vi en röst i högtalarna "Nästa hållplats Vårgårda och ha det så kul med pojkarna tjejer" HAHA! Vilken partystämning det genast blev!

Vi kom till Lollos kompis och där var det inte alls fest! Bara tre killar som spelade ishockey och söp sig fulla. De var trevliga åtminstone och vi hängde på dom till en annan fest efter ett tag. På vägen möter vi Daniel som vill träffa Carro och efter en stund så kommer det en till kille som såg nästan lika dan ut som Daniel (fast snyggare). Jag och Carro hade mycket roligt åt de två fulla pojkarna som sjöng och pratade med armarna runt om varandra.

Slutligen gick vi till tåget och väl ombord möter vi Emma och Marie som är på väg hem ifrån Gbg. När vi kom hem var vi trötta. Jag sov i min säng och Lollo och Carro i soffan. Det är ganska många som sovit i min soffa och ändå är den knappt ett halvår: Carro, Emma, Marie, Lollo, Gabba, Jag, Douglas, Erik och Simon m.f.

Söndag

Lollo åkte hem och jag och Carro spenderade kvällen tillsammans och tittade på film. Vid tolvtiden tog vi en lång promenad och pratade en hel massa om snuskiga saker. Carro är helt galen och vi hade jättekul

Måndag

Carro åkte hem och jag drog till Marika. Vi har nämligen ett UF företag som håller på att gå åt skogen. Vi försökte styra upp det hela en aning och satt i nästan fyra timmar och klippte i kartonger och limmade spagetti. Jag var otroligt trött på kvällen och bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt för att ladda inför morgondagen.

Jag somnade vid halv tio men vaknade tyvärr sex timmar senare och kunde inte somna om. Jag löste några korsord och läste en stund sedan somnade jag om..

Tisdag

Emma, Marie och Gabba skulle komma vid 11.40. Jag hade inte satt på något alarm för jag trodde att jag skulle vakna innan elva eftersom jag gick och la mig så tidigt. Jag vaknade av att någon bankade på min dörr och jag skrek ganska argt "Kom in". Jag fick en chock när Emma, Marie och Gabba tittade in på mig och undrade varför jag sov.

Jag studsade upp ur sängen och skyndade mig att äta lite och leta fram presenningar och lakan till själva bakgrunden. Växthuset var iskallt och Marie vägrade att klä av sig sin jacka så det blev jag, Emma och Lollo som posade medan Gabba fotade. Det blev en hel del läckra bilder som snart ligger ute på bdb (Wigert). Vi hade jättekul och bestämde oss för att ha en till fotodag men lite längre fram när det var plusgrader i växthuset..

Emma åkte på kvällen för hon skulle umgås med Niklas innan hon drog utomlands och Marie åkte hem för att hon hade köpt en tåg biljett. Jag Lollo och Gabba däremot vi åkte till Vårgårda och spelade poker. Jag var kung och kom trea (jag hade kommit tvåa om jag inte hade foldat par i ess). Det blev en lång natt och tillslut så fick vi skjuts hem av pokervinnaren. När vi kom hem var klockan nästan tre och vi började spela Jeopardy. Det var en väldigt oseriös lek för vi pratade mest om Magnus Härenstam som gick runt i osynlighetsmantel och ollade Lollo i örat när hon svarade fel. Vid fyra gick vi in i stora huset för att brygga kaffe, vi behövde lite energi så att vi skulle orka kolla på film. När vi suttit och pratat i två timmar så var klockan sex och vi tyckte att vi kunde gå och lägga oss..


Onsdag


Inget speciellt planerat men Lollo och Gabba stannade ganska länge innan de åkte hem. Jag bjöd in gänget på filmkväll. Simon kom först och vi gick till stationen för att möta Lollo och för att handla lite. Sebbe och Robin gick raka vägen hem till mig för att hålla ställningarna. I affären mötte vi Niklas och vi följde honom hem. Väl tillbaka hos mig så började vi kolla på film. Alla fick inte plats i soffan och det blev ett väldigt knuffande och rumsterande innan vi fällde ner den och la oss raklånga. Robin somnade en sväng och han och Sebbe gick hem ganska tidigt. När vi satte på tredje filmen, hundtricket, så var vi väldigt trötta. Lollo somnade ganska snabbt på puffen på golvet. Jag och Simon halvsov i soffan och Gabba tog min säng. Jag och Simon somnade aldrig riktigt. Soffan var stenhård och Lollo gjorde en massa roliga ljud ifrån sig i sömnen.


Torsdag


När klockan var sju så vaknade Lollo när jag försökte rita henne i ansiktet. Hon satte sig upp och sa med frågande röst "Varför ligger jag här?". Jag sprang in till Gabba och hann måla ett halvt hjärta i hennes ansikte innan hon vaknade. När jag hoppat lite i Gabbas säng så kom både Lollo och Simon och lade sig där också. Jag ringde Elvira för att egga henne inför kvällens konsert och sedan lade jag mig också i sängen och somnade. Vi vaknade runt elva och jag bjöd på frukost innan alla åkte hem.


Jag tog tåget till Vänersborg för att möta Elvira och vi åkte vidare till Trollhättan för att spela lite biljard innan konserten. När klockan var sju hade vi hängt in våra saker i garderoben och var redo att inta våra platser. Vi sket i våra sittplatser och tog varsin ståplats istället. Vi kom långt fram och stod ungefär 6 m ifrån scenen. Efter en och en halv timmas väntan som inkluderar en halvtimmas värdelöst förband så var det äntligen dags för kent!


Jag och Elvira avancerade snabbt framåt i folkmassan och tillslut så stod jag längst fram i mitten och studsade som en galning. Det stod visserligen en liten fjant framför mig men hon var så kort så hon gills inte! Konserten var helt underbar. Jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv med kläder på.


Den långa förseningen gjorde så att vi missade sista tåget hem och vi fick vänta ca 3 timmar innan någon kunde hämta oss. Jag gick och la mig vid tre efter en låååång dusch.


Fredag


Jag jobbade ifrån nio till fem och var olidligt trött. På kvällen bar det av till Lollo för ytterligare en pokerkväll. Den här gången gick det inte riktigt lika bra för mig för jag slutade tänka efter en stund. Mattias (som hade åkt ut innan mig) började spela gitarr och jag sjöng. Det var riktigt trevligt. Johannes var med på ett hörn och sjöng han med. När Gabba hade tagit hem pokern (helt otroligt) så spelade vi biljard istället. Det var Gabba och hennes "Stjärna" emot mig och Johannes. Jag hade riktigt flyt och fick ner en massa bollar men Johannes var ganska onykter och fokuserade mest på att kön svajade. Tillslut åkte alla hem och Jag, Gabba och Lollo somnade i hennes soffa/ tältsäng.


Lördag


Vaknade och åt frukost hos Lollo. Åkte hem och sov en timma och åkte sedan hem till Sebbe på filmkväll. Vi såg fyra filmer och hela tiden studsade Sebbes lillebror Salomon runt flamsade. Vi somnade tillslut..