Best of blocket

Det är tydligen dags att förtydliga mitt förgående inlägg. Annonserna är hämtade från en sida som heter Best of blocket. Sidan har samlat blocket annonser som är konstiga eller roliga. De tre annonserna här nedanför är skitroliga. Skall inte köpa en projektor. HAHA

Idag skall jag mätas på alla håll och kanter för att min balklänning skall kunna sys!

Hoppas

Kan det inte bara finnas en död Viking där.. snälla

För mycket plugg, för lite ork, för mycket lockande fritid.




BEST OF BLOCKET. HAHA

IGÅR

Igår fick jag mata lammungar hos Johannes! De är så fruktansvärt söta! Jag och Cissi döpte dem till Harry (Efter Harry Potter så klart!), Stålis (Efter stålmannen) och Linda (gissa efter vem).


Ser ni vad lyckliga jag och Harry ser ut! Cissi matar Stålis till höger.

Så hemskt!

Hittade en rätt sorglig bild.. Jag står och posar vid en grill. På grillen ligger två torra kycklingspett. Fy vad sorgligt. Men räds icke! Detta var nästan tre år sedan. Skulle aldrig posera vid en grill nu för tiden.


Fäcking dags

Jao! Vilken dag, jag bara vaknade och kände att allt skulle stämma. Fanns inga tvivel. Totaly amazing!

Nej jag ljuger. Mattias ringde och väckte mig klockan åtta. Jag frågade med sjukt ledsen och besviken röst varför i hela världen han ringer mig klockan åtta en lördagsmorgon. Han svarade jätteskamset att han tyckte att jag skulle gå upp och jag svara de ännu mer besviket att han fick ringa senare.

Sedan var jag ute och fotade skogen en stund innan jag gick hem för att plugga. Det har gått skitdåligt..
Så nu är jag rastlös! Finns det något värre?

Nu till dagens höjdpunkt. Det är bad ikväll. Förstår ni innerbörden? Det är offattbart att det äntligen är dags!


Emma och Jag lekte lite.
Mina ögonfransar växer hela vägen in till ögats slut, om ni förstår. På tal om ingenting..

FREDAG!

WÖHÖ det är fredag! En massa plugg i helgen, WÖHÖOW.

Nu skall jag till brägårn' och köpa brädor till min skitsnygga hylla. Skall snickra den i morgon och håva in ett nytt MVG om ca en månad. You know it's true!

God morgon!

Idag är det sommar har jag bestämt och då skall det vara så varmt så att man svettas och man skall kunna gå barfota utan att tårna får köldskador.  Jag tänker inleda med att ha kjol på mig. Kruxet är att det är svinkallt ute..

Det är bara att bita ihop fram till lunch. Har äntligen hittat tyget till min balklänning också, phu. Det var en rätt jobbig grej att tvingas bort från de intressanta läxorna till en mer ointressant tygaffär. En stor affär med massor av fula tyger och äckliga knappar och töntiga pärlor.. varför kunde det inte vara lite längre.

Nu skall jag och min far gå igenom Judendomen! Prov idag såklart.

Och nej "Otis" vem i hela världen du nu kan vara. Det här är ingen modeblogg. Hade jag varit ambitiös nog att fota min egen "outfit" varje dag så hade den kanske varit full med bilder på mina fett snygga kläder, men. Jag föredrar att springa ut i skogen och leta efter vikingagravar framför att leta modebilder. Dock är mina nya skor riktigt snygga, det är helt klart värt att visa upp. Bilden fanns ju redan!

HÖRS

---
kände att jag måste förtydliga.. jag vet vem "Otis" är. Ironi ni vet.. ja ni har säkert hört talas om det. Borde det här vara en rumpblogg? En blogg full med bilder på snygga rumpor? Eller skall jag fortsätta på "jag är en glad fjant som är trött på skolan" temat? Känns som att det börjar bli lite tjatigt menar jag..

Tröst shopping

Har varit ute i skogen idag och letat efter döda vikingar. Jag är hundra på att det ligger en under kullen på Helianders åker. Tjo vad jag skall skryta när de grävt fram honom.

Alla pluggande studenter är värda en massa tröstshopping!

 Jag köpte ett par riktigt snygga skor
här ifrån !


Jag menar titta på den! Hade inte du blivit på bättre humör?

Ångest

Går det att tänka på något annat än skolarbete? Kanske en del på kommande fester och resor så klart, men mest på skolarbete. Det tar aldrig slut. Det finns ingen möjlighet att klara skiten. Fuck

Det är fucking mörkt ute

Jag tänker på hur töntig man är ibland och hur skönt det är att inte bry sig..

Ett tönt minne från festen i lördags. Jag Emma och Marie hade förfestat i stugan och skulle ansluta oss till surfarna på Majas. När vi kommer är det fortfarande middag på gång där inne och de har byggt om hela stället sedan vi var där sist, så vi hittar inte dörren. Det kändes rätt töntigt att gå fram och tillbaka utanför Majas fönster och leta efter dörren.
När vi väl hittade dörren så var den längst fram. Med längst fram så menar jag åt det håll där alla tittar, för det visades surffilmer. Emma och Marie vägrade bestämt att gå in. Jag som tyckte att det var värre att stå kvar utanför som ett fån än att gå in framför alla människor (dessutom hade ju alla killar sett en med en gång), öppnade dörren. Emma och Marie tryckte bestämt igen den. Ett hysteriskt fnitter. För inte nog med att vi stod där utanför och inte "vågade" gå in, vi hade öppnat och kikat in och sedan inte vågat gå in. Marie började röka för att ha en anledning att stå kvar där ute. Dörren öppnas bakom oss och bartenden sticker ut huvudet och frågar om vi inte vill komma in. Vi ler trevligt och förklarar att nej nej nej, vi står och snackar lite. Vi kommer in alldeles strax. Sedan stod vi där i ytterligare några minuter tills vi hörde applåder och folk började röra sig mot baren för en öl paus. Då slank vi obemärkt in..

En annan töntig sak var när jag köpte en stor och jättegod smörgås tårta och upptäckte att den var full med lök. Jag avskyr lök. Emma och Marie bad att få smaka "för att den såg så god ut", sedan smackade de överdrivet och bestämde att det inte var någon lök i tårtan. Tjo pyttsan. Fånig är jag, men inte skapar jag löksmak på en god tårta helt i onödan. Men Emma och Marie tittade på varandra och skakade på sina huvuden. Haha, då känner man sig rätt töntig som är så kräsen.


Linda, Lollo och Emma

MÅNDAG

Tjena vilken härlig helg. En massa Varberg och en massa fest. Alldeles för mycket shopping, mat och öl. Sitter nu och lyssnar på ljudklipp från samtal som jag spelat in, vilket bör nämnas för att det är så himla kul.

F&F:s nya program i går kväll var inte så bra men mina äggmackor var underbara. Kom i tid i morse. Massor av bilder på facebook. Orkar inte skriva mer intressant nu..

Skall softa lite HÖHÖ


Hur hinner?

Folk bloggar som tokar! Vilka ambitösa ungdomar, tänk om de producerade lika mycket text i skolan som i bloggarna.ag förstår i alla fall inte hur folk hinner skapa så välgenomtänkta inlägg, jag är imponerad. Själv hinner jag inte ens borsta håret och svara på mina sms (kan vara för att jag får så sjuuukt många).
Något jag definitivt inte hinner är att göra alla mina läxor, hehe hehehehehehehhe hehehehhe heheheheheh ehehehe.

Varberg i morgon!


BUS

Gabba har idag tvingat mig att springa omkring och ta kort på henne. Hon skall söka jobb på IKEA och måste ha ett foto på sig själv. Men hon är så himla petig! Jag har tagit säkert 50 kort på henne och nu sitter hon och photo shopar ett av dem, HAHAHA. Men hon är snygg.


.. det hon inte vet är att jag har tagit en av bilderna, skrivit ut den på ett A4 och klistrat upp på väggen..


SLUT

BLÄ. Jag är på ett rätt irriterat illa sinnat sexuellt frustrerat humör.

Idag har jag pluggat fysik och skrivit på min delikat utformade uppsats om det högaktuella och mycket intressanta ämnet er go no mi.
Djävulen, det är han som skapat programet Minesweeper aka Röj, för att han helt enkelt inte vill att jag skall få MVG i alla ämnen.

ITS MY LIIIFE

Slut på lov

Hu, så mycket plugg, städning och saker att göra och så lite tid och ork. Jag är helt slut! Hoppas dock på gril ikväll. Nu ska bilder från påsk upp på facebook.

HÄJ

Påsk påsk påsk!

PÅSKMIDDAG! Hurra vad jag gillar att pynta innan.. men inte laga mat och inte diska eller städa efteråt.
Idag har jag hunnit duscha, prata i telefon och måla naglarna rosa igen. Allt är så gult på påsk, men inte mina naglar. Det är sjukt avancerat att blogga hemma hos mig idag. För datorn står bakom soffan, så jag måste hänga över soffan och det gör ont i brösten, men det var lätt att hosta om man behöver det.
Nu lyckades jag starta help and support center. Jag behöver hjälp! Emma är påväg.

Nu rev jag ner en högtalare. Det är en dansk tjej som sjunger på radio, danska.

ÄGG MED MAJONÄS ÄGG MED MAJONÄS ÄGG MED MAJONÄS


Akta er hörreni!

När ni är ute och kör ni nattmörkret som jag precis gjort. Jag såg en RÄV. (En rävunge sa mamma). Jag har övningskört från bäckaby i småland, det är skitlångt, och jag kör som en gud. Kör om alla söndagsförare på motorvägen och allt.

Nu är det dags att göra sig påskfin för jag, Mattias och Emma skall åka till Trollabo kvarn. Tänk vad trevligt. Jag lyssnar på Mando Diaos nya skiva på Spotify (TIPS), jättebra den med. Det andra som är bra är jag och mitt liv. höhö.

Jag är skitdålig på att lägga upp bilder, för jag är lite lat. Men mina nya mål i livet.. förutom att hinna göra alla skolarbeten, springa fyra gånger i veckan, äta godis bara på lördagarna, bo ensam i skogen en minst en månad, åka till gammelsvenskby i Ukraina, jobba i Australien och köpa ett torp i småland.. är alltså det nya att börja ladda upp en massa fina bilder ur mitt intressanta liv. HERE WE GO.


Ser ni den här snygga skon?! den var FÖR LITEN. Det har gått två år, jag har inte släppt det än.






Mitt hem. I huset till höger bor jag och min syster. LYX LYX LYX

Jobb idag!

Just det, har jag avslöjat här att jag tänkt äta godis bara på lördagar? I sådana fall får jag erkänna att jag sköt upp det löftet till efter lovet, moaha.

Idag skall jag i alla fall jobba. Vara glad och trevlig hela dagen. Det är kul att jobba, man möter en massa människor. Visserligen samma människor som förra gången man jobbade, men fortfarande människor! Jag är inte helt förundrad över fenomenet människa men ibland blir man less på att sitta i sitt hus 100 meter från skogsbrynet och knappa på sitt tangentbord.

Dags för en dusch!

Burn after reading

Nu har jag och min syster precis ätit goda mackor, en massa godis och tittat på "burn after reading". Hel vrickad film, men den var rolig. Inte en massa kärlekstjaffs utan mer brutal. Jag är så mätt så jag spricker.

Har varit ute en massa idag och krattat löv. I morgon är det jobbdags..

Det är allt jag har att berätta.

Måndag!

Underbar dag! Har suttit i min säng och skrivit på en bokrecension och druckit Herrljunga cider. Nu tänkte jag gå ut en sväng i trädgården, pappa har hittat en trappa nere vid bäcken och jag tänkte hjälpa honom att  gräva fram den.

Vi kanske hörs senare för jag har inget roligt att berätta nu.
HEJDÅ

Söndag

Den fruktade söndagen är idag inte alls fruktad utan helt enkelt välkommen: PÅSKLOV!

Igår blev som vanligt en helt utflippad kväll. Vi spenderade hela dagen i Gbg där vi fotade och fikade, åt middag och förfestade.
Vi åt middag på Berså tillsammans med en gammal lärare och en vän till honom, skit kul! Efter middagen blev det förfest hos en vän i Kålltorp och lite fler vänner kom förbi. Dock blev en vän alldeles för full så kvällen spårade ur fullkomligt. Istället för att dra vidare till gayklubben Gretas så blev det till att försöka släpa henne till tåget. Hon vägrade att ha på sig skorna och krälade omkring barfota på golvet i nordstan, herregud.

Men överlag var det en rolig kväll och nästa gång kommer vi förhoppningsvis till Gretas på riktigt.
Jag längtar till första grillkvällen! Blir garanterat någon gång i veckan.

HEJ

VÅR

NU är det vår. Trädgården är full med blommor och solen värmer mer än vad vinden kyler. Jag håller på att koka ägg för att göra två stora ägg- och räkmackor, tredje dagen i rad.

Vår katt är en förklädd mördare som hugger folk i händerna med sina razorblades klor, bara så ni vet.

Efteråt

Ja första löprundan var ju inte direkt den bästa jag gjort, så ni får ingen detaljerad beskrivning! Har precis klivit ur duschen och har håret inlidat i en stor handduk på huvudet. Skall koka ett par ägg och göra ägg och räkmackor när jag ändå har alla ingredienser hemma. Gud vad gott!

På lördag är det dags för fotodag i gbg. Min vän Jonathan har eggat inför det här i över en månad och ringer mig ungefär varje dag för att berätta.. ingenting nytt. Haha, men det är kul att prata med honom. I alla fall så hoppas jag på en hel del snygga bilder att kunna modifiera i Photoshop.

nu MAT

Den stora premiären

Det är idag tid för den stora "skogslöpningspremiären"! Varje år så tränar jag för att vara fit for fight under sommaren. Går ner en sisådär fem sex kilo och blir jättevälttränad!

Haha, NEJ jag ljuger såklart. Det brukar sluta med att jag springer tre fyra gånger under hela våren. Men det är väldigt skönt att bo så nära skogen som jag gör, så kan man bara dra ut.

Tänkte på en sak. Det finns någon typ av grotta uppe vid skogsbrynet, när jag var liten kallade vi den björngrottan för vi har hittat rådjursben i den och fantiserade ihop att det var en björn som dödat och ätit upp rådjuret. Men nu är jag mer övertygad om att det bott någon där. Kan jag starta mina egna arkeologiska utgrävningar.. eller kommer någon att bli förbannad?

Löpning var det!


Torsdag

Har gått runt och trott att det varit fredag. Har tydligen inga lektioner förrän klockan ett! Så ny blir det till att arbeta på svenskuppsatserna som måste in.

Fixade en ny banner igår kväll, vad tycks?

SM-Final!

Nu är det dags igen: SM FINAL!

HEJA HV71

Vaknade precis och fattade inte var jag var någonstans. Har ätit alldeles för mycket lakrits. Skall städa klart.

Men följer såklart matchen!

-----------------------------------------------
UPPDATERING!
2-0 Till HV efter första perioden :D
Har hunnit deklarera också! Glöm inte det

-------------------------------------------------
UPPDATERING!
4-1 Till HV71 Såklart! Fuck vad härligt, finalen är igång!

Lill-Lollo har tagit körkort idag! Bra som minnesanteckning. Vi har gjort ägg- och räkmackor och druckit Herrljunga cider för att fira. Jag höll på att skjuta Lollo med korken efter att ha skakat flaskan liite för mycket.

GOD NATT


FUCK YES

HAHA. Äntligen över och det gick fullkomligt galant. Tore (min handledare) smälte som smör i solsken och säger att det lutar mot ett högre betyg. SÅ GÖTT.

Har också varit på brägårn' och letat plankor till mitt design projekt. Skall bygga en mycket speciellt utformad hylla.

Nu tänker jag sitta med Photoshop ett tag till. Kanske blir så nöjd att jag inte deletar allt som jag vanligtvis gör.

SOLSKEEEEN.