Saknar man så vet man det inte alltid

Varför är det så lätt att kyssa någon man inte känner. När den man egentligen vill kyssa är omöjlig att ens närma sig.


- Jag tänker för alltid svälja min uppblåsta stolthet och plocka bort de utåtvända taggarna. Det enda verkliga sättet att få det man vill ha är att säga sanningen.


Är det verkligen så bra att spela svårflörtad och ointresserad. Är det inte bättre att ta chansen när man har den. Jo det är det


Jag minns faktiskt saker ibland

¤ Herman svängde av skidbacken för att prova ett hopp. Jag följde efter och såg Herman köra rakt in i hoppet som var en stor, lös, snöhög. jag slängde mig åt sidan för att inte köra över honom, och hamnar mitt i ett dike men ännu mer snö. Herman skrek: JAG HITTAR INTE MINA SKIDOR. stavarna stack ut ur snön. Och just som vi ligger där i en driva och skrattar så kommer Jonte. "Hej vad gör ni?"

¤ Första gången jag var hemma hos Nisse. Hon cyklade ner för garagenedfarten sammtidigt som hon vinkade till sin mamma i köksfönstret. Hon såg inte granhäcken framför sig och hade precis vänt sig om när hon körde rätt in i den med full vart. Cykeln välte över frammåt och Nisse försvann in i häcken. Jag blev jätte rädd, då hörde jag att någon asgarvade och tittade mot köksfönstret. Nisses mamma stod och skrattade så att hon höll på att kvävas. Jag hann precis börja fundera på vad för en sinnesrubbad familj jag kommit till när Nisse kom ut ur häcken, hon spottade ut en mun full med barr och började skratta hon med.

¤ Min syster ville ge bort mitt favorit gossedjur till våran granne när jag var 5 och hon 3. Jag vägrade ge henne djuret så hon bet mig i armen ända tills jag släppte. Hon tog djuret, som förövrigt var en rosa flodhäst och bar iväg med de till grannen. Jag satt och grät på trappan med en blödande arm.


¤ Jag retade kusin Viktor för att han förnekade sin grova göteborgsdialekt och härmade en göteborgare. "Jag é ingen gotebårgare". Viktor skrattade och jag skrattade, min bror som ville vara lite rolig skrattade också och tillade på skånska. "Jag ärr en göteborgare"

¤ Min bror jag och min syster hade tråkigt på tåget. I väntan på att vara framme lekte vi 20 frågor. Brorsan började. "Är det en människa?" "nej." "är det ett djur" "ja" "lever det i vattnet?" "njaaee.." nu började problemen, min bror var inte säker på om djuret ifråga levde på land eller i vatten. Vi ställde fler frågor och ingen av dem kunde besvaras ordentligt. Det slutade med att vi gav upp och brorsan berättade "det var ett däggdjur!" i blev arga och sa att däggdjur inte var en djurart! "OK! då är det en bläckfisk!"


UPPDATERING :D

kommer antagligen lägga till lite då och då när jag minns fler roliga saker:P