Helgen

I fredags var det dags för kronan igen men det var bara Jag, Emma och Marie som var på gång. Carro skulle förfesta på annat håll. Linn och hennes syster hängde på oss också. Vi fick skjuts av Sara som då haft sitt körkort i ca två dagar. Som tur var så dog vi inte för Sara körde bra :)

När vi kom till Vara så skulle Emma och Marie få i sig i sina sista cider och sedan började vi knö oss in i kön. Det var ju "stenhård" legkontroll på kronan den här kvällen och jag kom in tack vare att Emma hade leg (jag hade blivit förvånad om jag inte hade kommit in ändå). Kronan erbjöd det sämsta utbudet av söta pojkar någonsin. Jag känner att en sommar som sjuttonåring inte kommer att bli alltför rolig om man inte lyckas fuska sig in på några ställen. Men det är alltid extas att spendera en kväll med Emma, Marie, Carro och andra galna tjejer, så självklart hade jag roligt.

Lördag var det dags för Elviras fest. Vi förfestade hemma hos Emma för omväxlingsskull och vi hade det riktigt extas faktiskt. Vi missade Ramns spelning så då var jag lite "arg". När vi kom fram var det en hel del folk där och alla var skit fulla och det var sprit överallt. Det kulturmärkta tingshuset i ljung kommer alrdig att sluta lukta öl, det är vad jag tror. Vi festade på och efter ett tag så drog jag, Lollo, Gabba, Simon och Sebbe hem till Sebbe för att sova för vi var trötta.

Jaja, jag hade en mycket trevlig helg :D