VAKNA

Vad i hela världen sysslar jag med. Har försökt att gå upp tidigt i en hel vecka, men lyckats vakna vid ett eller två varje morgon. Skönt alltså. Men det är så mörkt. Jag gillar mörker på natten men inte på DAGEN.

Nu har jag suttit och byggt på en hemsida till en släkting i ett par timmar. Har äntligen fixat ett bra bildred. program, trodde jag skulle bli tokig. Men nnu går det frammåt och blir riktigt bra.

I kväll blir det eventuellt utgång i Gbg och i morgon åker jag med X2000 och Lollo lull till Malmö. Den blir en skön helg med en massa halvdanskar, hehe. Sista trippen till Malmö var oförglömlig.. mest för att resan ner var så vrickad.

Projekt att ta tag i in Land Down Under
Starta ett band
Lära mig Portugisiska. (Saudades meus amigos)
Lär mig kita
Göra en walkabout


Dekoration för vagnen vi åkte i på studenten


Kitesurfare i Lundåkra


Så slappt

Att leva utan ett schema. Jag har vänt på dygnet.. eller mer troligt, min kropp har ställt in sig efter hur den egentligen skulle vilja ha det. Jag är uppe till fyra och vaknar vid två. SÅ GÖTT. Och vem bryr sig, det är bara mörkt och grått ute i alla fall. Så skönt att ha sommar att se fram emot, i Australien.

Tittar på South Park, haha. Det är avsnittet när Cartman klär ut sig till robot för att lura Butters. Hahaha.

I morgon skall jag försöka ta tag i städningen. Det är så infernaliskt tråkigt...................


Jag på väg ut för någon vecka sedan.


Offshore!

 

Igår var det minnsan kärven. Jag kom dit med Emma efter jobbet. Cecilia båt var där i sin fantastiska skelettdräkt. Hon ringde oss innan vi hunnit dit och sa att vi måste klä ut oss! Det var tydligen bara Cecilia som var utklädd vid de tillfället. Men hon behövde inte oroa sig. När jag och Emma äntligen cyklat fram så vimlade det av pirater, monster och trollkarlar.

Jag fick till min besvikelse lämna mina snygga guldshorts hemma eftersom det här landet är för kallt för att man skall kunna cykla runt i bara ben. Det blev en massa prat och lite dans innan vi åkte hem för att sova. Jag och Emma jobbade dessutom morgon på ICA. Det gick fint.

Emma rev ner kundtelefonen så att det började ringa i min telefon. Fasten jag stod tre meter ifrån henne så trodde jag att det var en kund som ringde, så jag svarade trevligt "välkommen till ICA.. bla bla". Det tyckte Emma var skitkul.

Emma blev utskälld av en kund för att hon frågade om han sagt att han ville ha ett paket cigg. "SA JAG FLERA ELLER? Alltid blir det fel på det här stället", fick hon som svar.


Tre kunder påpekade hur pigg och utvilad jag såg ut. De dagar jag inte kommer till jobbet efter en festnatt brukar jag aldrig få höra det, tvärtom får jag höra att jag ser trött ut ibland. Detta bevisar att jag kan skita fullständigt i att sova och sådant...



Emma och Jag på Rhodos


Jag fyllde 19 år!