Boatride

Utanför Perths kust finns en ö som heter Rottnest Island. Det är en liten paradisö med underbara stränder, delfiner, sjölejon och grym snorkling.

Eftersom Luke, som vi bor hos, har en båt så har jag och Emma turen att få åka ut till ön ett par gånger i veckan. Sist vi var där med Luke och de andra housematsen så stötte vi på en grupp delfiner. En stor familj med en liten unge. Vi hoppade i och snorklade så nära vi vågade, en helt fantastisk upplevelse!

Igår åkte vi över med ett annat kompisgäng. Fotograf-David, fotograf-Rob, fotograf-Julius och tre galna fransyskor. På vägen över såg vi sjölejon. Rob stannade var femte minut för att vi skulle kunna dansa lite, det var en riktig fest. Väl framme softade vi på stranden. Jag, Rob och Julius snorklade och fick se en Carpet Shark! Eftersom vi var ett enda stort gäng med fotointresserade blev det en hel del foton och lite snygga pose bilder på stranden. På vägen hem körde en av tjejerna och red på vågorna bakom andra båtar på väg hem. Vi fick se solen gå ner och månen gå upp.

Jag tycker att allt jag skrev nu låter rätt puttinuttigt. Hela dagen var en enda fest med fett galna människor. I kväll, poolparty hos Anton, TJOHO

Comments

Hejsan, hur är det med dig??

2010-04-04 @ 23:10:52

tack så jätte mycket! :) ååh roligt att du tycker om bloggen... kram kram

2010-04-10 @ 12:56:56

Filmintresserad?



Isf är det här rätt blogg för dig, men ny uppdatering dagligen, med nya filmrecensioner, så kan man aldrig få tråkigt på regniga sommardagar :D



http://filmtime.webblogg.se

2010-07-10 @ 00:34:04

Jättefin blogg :)

2010-08-29 @ 23:01:41

Leave a Comment

Name:
Remember Me

E-mail:

URL:

Comments:

Trackback